Buat Duit Dengan Facebook

BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK

buat duit dengan facebook
AppBank merupakan satu platform yang boleh anda jadikan sebagai satu medium untuk anda menjana pendapatan dari internet atau Facebook tanpa perlu anda mengeluarkan sebarang modal.

AppBank merupakan satu komuniti yang mana anda akan diberikan ganjaran melalui applikasi yang anda bina pada akaun FB anda. Pendapatan anda ditentukan oleh berapa ramai pengguna FB yang menggunakan applikasi yang anda bina dan merujuk kepada eCPM. eCPM merujuk pada Cost-per Thousand Impression dimana anda akan mendapat ganjaran daripada applikasi anda apabila applikasi anda disertakan dengan iklan daripada penyedia iklan sewaktu pengguna Facebook menggunakan applikasi anda tadi. Nilai eCPM bergantung pada penyedia iklan dan berubah-rubah antara USD0.05-0.90.

Untuk mendaftar AppBank, taip "AppBank" pada search bar dan klik AppBank App. Klik pada "Go To App" dan klik "Allow" seterusnya bina applikasi anda mengikut kategori yang telah ditetapkan. Apabila applikasi anda telah siap, klik pada "Getting Paid" dan isi maklumat yang diminta.

buat duit dengan facebook

Semakin banyak applikasi yang anda bina, semakin kreatif applikasi anda, semakin cerah peluang untuk anda mendapat ganjaran.

GOOD LUCK!!

1 comments:

  1. appbank memang dapat jana pendapatan tapi yg xsedap logonya ada gambar tabung yg sebegitu. kalau ikutkan google adsense pun ada juga tabung berbentuk piggy bank. Adakah gambar tersebut boleh diabaikan & hanya cara pendapatan diperoleh je dititikberatkan. Terutama bagi orang Islam yg nak dapatkan pendapatan halal.

    BalasPadam