Sponsored

Buat Duit Dengan Peruserpaid


 

Buat Duit Dengan Peruserpaid.com

Anda pernah dengar atau terbaca tentang program PerUserPaid?
Atau anda pernah join program ini?
Bagaimana? Pernahkah anda merasa hasil daripada program tersebut?

Saya yakin tidak ada yang pernah merasa hasil daripada program PerUserPaid ini :)
Tetapi jika anda pernah merasa hasilnya, sila kongsikan testimoni PerUserPaid anda di ruangan komen.

Apakah Program PerUserPaid Ini?

Di media media sosial seperti Facebook, banyak juga saya melihat status-status atau komen komen spam yang mempromosikan program ini.

Di blog ini juga ada yang meninggalkan komen yang mempromosikan program ini :)

peruserpaid scam


Tetapi apakah sebenarnya program PerUserPaid ini?

Jika anda seorang yang rajin, anda boleh langsung ke web program PerUserPaid ini dan kliklah apa yang patut untuk mengetahui apa sebenarnya program ini. Laman web dia ada dibahagian paling bawah komen di atas.

Saya malas nak membuang masa dengan meneliti program program SCAM seperti ini. BUANG MASA.

Mengapa saya katakan program ini program Scam?
Cuba anda baca komen di atas dan fahamkan terutama pada ayat :

FREE REGISTER
SETIAP ORANG YANG BUKA LINK ANDA, ANDA AKAN DIBAYAR SEBANYAK USD10.

Menarik tu. Tak perlu bayar apa apa kan. Pakcik kayoo..
Secara logik cuba anda fikir. Anda tak perlu bayar apa-apa bayaran, cuma perlu promote link anda. setiap yang buka link anda, anda akan dibayar.

Persoalan disini, dari mana duit yang akan anda terima itu terhasil sedangkan tidak ada wang yang terhasil daripada pendaftaran baru????

Situasi ini sama seperti sebuah restoran yang menawarkan komisyen kepada anda yang mana anda mendaftar percuma sebagai promoter. Tugas anda ajak rakan rakan anda MELIHAT restoran tersebut, hanya melihat, tak perlu makan tak perlu minum dan anda akan diberi komisyen kerana ada yang melihat restoran tersebut? Kalau betul anda dibayar komisyen, anda rasa tokey restoran tu untung ke rugi??

Dan..... saya berani kerat jari, sampai kiamat pun tokey restoran tu tak kan bayar komisyen walau satu sen pun kepada anda sebab itu hanya akan merugikan restoran dia :)

Jika anda nak tahu, program seperti ini hanyalah umpan supaya laman web mereka dikunjungi oleh ramai pelawat dari seluruh negara dengan menjanjikan komisyen komisyen seperti ini. Bila ramai pelawat melihat laman web mereka, maka laman web mereka akan mudah dicari di enjin carian seperti google.

Sekarang anda nampak permainan mereka?

Yer lah tak rugi apa-apa kan... Modal pun tak keluar. Memanglah.. Tapi itu kan buang masa namanya buat kerja B***H.

Testimoni Program PerUserPaid

Eh, kata program PerUserPaid ini scam, ada testimoni pula? Adaaaa....
 Rujuk gambar dibawah

testimoni peruserpaid
Amacam? Masih nak teruskan promote program PerUserPaid ini atau masih nak mencuba nasib? :)

Banyak lagi program program ala-ala PerUserPaid ini. Menipu semua. Kalau program tu minta anda promote link dan anda dibayar melalui link anda sedangkan anda tidak membayar apa-apa kepada mereka, tak payah cuba la.. Buang masa jer... Terutama komisyen yang menggunung. Terang-terang menipu :)