Sponsored

Apakah Program MyBCWorld

Apakah Program MyBCWorld


MyBCWorld atau My Brotherhood Community World adalah sebuah program baru yang dilancarkan pada Julai 2015 yang lalu. MyBCWorld ini bukanlah program pelaburan atau perniagaan berasaskan produk atau perniagaan MLM. Ianya lebih kepada konsep saling membantu sesama ahli.

Idea penghasilan program MyBCWorld ini adalah cetusan daripada konsep yang digunakan di negara China yang dikenali sebagai Global Chinese Community (GCC) atau 'Kutu Cina' dimana dalam konsep GCC ini mereka saling membantu didalam mengukuhkan ekonomi mereka. Cuma program MyBCWorld ini diubah mengikut kesesuaian masyarakat di malaysia.

Apa yang menarik dengan program MyBCWorld yang semakin mendapat tempat di kalangan masyarakat Malaysia ini adalah dimana ianya tidak seperti program-program lain yang mempunyai pembahagian pembahagian keuntungan. Di dalam MyBCWorld ini keuntungan yang bakal diperolehi adalah 100% milik anda tanpa melalui  mana mana admin atau orang tengah. Malah wang yang bakal anda perolehi terus dimasukkan ke akaun bank anda. Tiada E-Wallet. Tiada withdraw request. Tiada cas pengeluaran.

Apa yang menarik lagi, modal untuk memulakan program MyBCWorld ini tersangat rendah iaitu hanya RM50 sekali seumur hidup sehinggakan budak sekolah juga mampu menyertainya. Tidak seperti perniagaan perniagaan MLM yang memerlukan anda mengeluarkan modal sehingga ratusan malah ribuan ringgit.

Risiko kerugian juga sangat sangat rendah. Mengapa? Hanya dengan memperkenalkan program ini kepada hanya seorang sahaja rakan, anda telah pun mendapat kembali modal anda dimana rakan yang ingin menyertai program ini perlu membayar RM50 sebagai modal direct kepada anda.

Konsep MyBCWorld

Konsep MyBCWorld ini adalah lebih kepada membantu sesama ahli.
Katakan anda ingin sertai program ini, anda perlu membayar dahulu kepada rakan yang memperkenalkan program ini kepada anda yang mana rakan anda tadi pada mulanya dahulu membayar kepada rakan yang memperkenalkan program MyBCWorld ini kepadanya.. Next apabila sampai satu taham, anda ingin mendapat pendapatan yanglebih, anda perlu membuat bayaran untuk ke stage yang seterusnya kepada rakan anda tadi, dan rakan anda tadi turut membuat bayaran terhadap rakannya untuk membolehkan dia menerima wang daripada anda. Oh, bayaran yang seterusnya itu bukan lagi dari wang poket anda tapi dari keuntungan anda.

Jadi, jika anda ingin mendapat pendapatan yang lebih, anda perlu membantu dahulu rakan anda yang sebelum anda.

Didalam MyBCWorld tiada istilah paksa memaksa. Anda ingin pendapatan yang lebih, anda boleh upgrade, jika tidak mahu, terpulang kepada anda. Rakan anda yang lain ramai yang mahukannya..

Tonton video dibawah dan fahamkan konsep MyBCWorld ini dan anda akan faham mengapa semakin ramai yang menyertai program ini. Dan sekiranya berminat anda boleh klik link dibawah dan saya akan kongsikan cara bagaimana untuk memulakan program MyBCWorld ini dengan tanpa sebarang modal dan tanpa sebarang risiko kerugian.
KLIK SINI

Tambah Pendapatan Dengan MyBCWorld

Tambah Pendapatan Dengan Program Affiliate MyBCWorld

BUAT DUIT DENGAN MYBCWORLD

Pernah dengar program MyBCWorld?
Program baru yang dilancarkan pada Julai 2015 yang lalu.
Menggunakan konsep affiliate iaitu penggunaan link untuk menjana pendapatan.

Apa yang menarik dengan program MyBCWorld ini adalah ianya tidak memerlukan modal yang tinggi untuk memulakannya. Hanya serendah RM50 tetapi potensi pendapatan sangat tinggi jika mengikut sistem yang diberikan. Malah wang yang bakal diterima adalah 100% masuk terus ke akaun bank anda tanpa melalui orang tengah atau mana-mana admin.

Walaupun masih baru, tetapi sudah ramai yang telah menjana pendapatan sehingga 5 angka. Malah sudah ada event event yang diadakan untuk memperkenalkan program ini kepada orang ramai.
Manakan tidak dengan hanya modal serendah RM50 mampu memeberikan pulangan ribuan ringgit.
Satu peluang yang sangat menarik untuk dicuba.

Maklumat lanjut boleh klik pada link dibawah
(Pst.. Ada cara nak mulakan program ini dengan modal RM0)

http://mybcworldmania.blogspot.com

UFUN UTOKEN Diserbu

Program UFUN UTOKEN Diserbu



Ada sesiapa yang tahu pasal program UFUN UTOKEN ni? Atau yang menjadi ahli UFUN UTOKEN?
Admin tak berapa tahu tentang program ni tapi ada la juga rakan FB yang mempromosikan UFUN UTOKEN ni, pernah la juga intai intai... tapi terbantut sebab modal macam besar jer, jadi bila tak sanggup, terus admin tak ambil port pasal UFUN UTOKEN ni, cuma kalau tak silap admin, UFUN UTOKEN ni macam pelaburan kot. Tak sure...

Post ni timbul bukan sebab nak promote UFUN UTOKEN ni, tapi sebab waktu post ni ditulis, panas pasal UFUN UTOKEN ni kena serbu di Thailand dan 3 orang ditahan untuk disoal siasat. Boleh rujuk gambar-gambar dibawah

UFUN UTOKEN diserbu




Banyak juga sumber yang membawakan berita tentang UFUN ni diserbu.


Sebelum ni kalau tak silap, dah pernah kena rush juga di Thailand tahun lepas, disebabkan aduan orang ramai tentang UFUN UTOKEN ni tapi setelah diselidik, tidak ada apa apa tindakan atau kesalahan.

Admin bukan ahli UFUN, dan tak tahu dengan mendalam tentang UFUN ni jadi tak nak komen apa apa.

Tapi bila semak dengan BNM, UFUN atau UFUNCLUB disenaraikan sebagai perniagaan yang tidak berlesen??



Admin mendapat berita ni daripada tuan Azizi Ali iaitu seorang pakar pelaburan yang mana sebelum ni tuan Azizi Ali pernah menerangkan mengapa beliau tidak menyertai perniagaan UFUN ni disebabkan ketidakyakinan beliau didalam UFUNCLUB ni setelah beliau meneliti program UFUN ni.


Admin tak ada nak komen apa apa. Sebab admin bukan ahli UFUNCLUB, tapi kebanyakan ahli UFUNCLUB menafikan perkara ini dan masih mempercayai program ini. Itu normal kerana mereka mungkin lebih tahu dengan program yang mereka sertai. Tapi nasihat admin pada yang baru nak join UFUNCLUB, atau apa apa program la, selidik dulu tentang program tersebut sebelum menyertainya. 

Buat Duit Dengan Peruserpaid


 

Buat Duit Dengan Peruserpaid.com

Anda pernah dengar atau terbaca tentang program PerUserPaid?
Atau anda pernah join program ini?
Bagaimana? Pernahkah anda merasa hasil daripada program tersebut?

Saya yakin tidak ada yang pernah merasa hasil daripada program PerUserPaid ini :)
Tetapi jika anda pernah merasa hasilnya, sila kongsikan testimoni PerUserPaid anda di ruangan komen.

Apakah Program PerUserPaid Ini?

Di media media sosial seperti Facebook, banyak juga saya melihat status-status atau komen komen spam yang mempromosikan program ini.

Di blog ini juga ada yang meninggalkan komen yang mempromosikan program ini :)

peruserpaid scam


Tetapi apakah sebenarnya program PerUserPaid ini?

Jika anda seorang yang rajin, anda boleh langsung ke web program PerUserPaid ini dan kliklah apa yang patut untuk mengetahui apa sebenarnya program ini. Laman web dia ada dibahagian paling bawah komen di atas.

Saya malas nak membuang masa dengan meneliti program program SCAM seperti ini. BUANG MASA.

Mengapa saya katakan program ini program Scam?
Cuba anda baca komen di atas dan fahamkan terutama pada ayat :

FREE REGISTER
SETIAP ORANG YANG BUKA LINK ANDA, ANDA AKAN DIBAYAR SEBANYAK USD10.

Menarik tu. Tak perlu bayar apa apa kan. Pakcik kayoo..
Secara logik cuba anda fikir. Anda tak perlu bayar apa-apa bayaran, cuma perlu promote link anda. setiap yang buka link anda, anda akan dibayar.

Persoalan disini, dari mana duit yang akan anda terima itu terhasil sedangkan tidak ada wang yang terhasil daripada pendaftaran baru????

Situasi ini sama seperti sebuah restoran yang menawarkan komisyen kepada anda yang mana anda mendaftar percuma sebagai promoter. Tugas anda ajak rakan rakan anda MELIHAT restoran tersebut, hanya melihat, tak perlu makan tak perlu minum dan anda akan diberi komisyen kerana ada yang melihat restoran tersebut? Kalau betul anda dibayar komisyen, anda rasa tokey restoran tu untung ke rugi??

Dan..... saya berani kerat jari, sampai kiamat pun tokey restoran tu tak kan bayar komisyen walau satu sen pun kepada anda sebab itu hanya akan merugikan restoran dia :)

Jika anda nak tahu, program seperti ini hanyalah umpan supaya laman web mereka dikunjungi oleh ramai pelawat dari seluruh negara dengan menjanjikan komisyen komisyen seperti ini. Bila ramai pelawat melihat laman web mereka, maka laman web mereka akan mudah dicari di enjin carian seperti google.

Sekarang anda nampak permainan mereka?

Yer lah tak rugi apa-apa kan... Modal pun tak keluar. Memanglah.. Tapi itu kan buang masa namanya buat kerja B***H.

Testimoni Program PerUserPaid

Eh, kata program PerUserPaid ini scam, ada testimoni pula? Adaaaa....
 Rujuk gambar dibawah

testimoni peruserpaid
Amacam? Masih nak teruskan promote program PerUserPaid ini atau masih nak mencuba nasib? :)

Banyak lagi program program ala-ala PerUserPaid ini. Menipu semua. Kalau program tu minta anda promote link dan anda dibayar melalui link anda sedangkan anda tidak membayar apa-apa kepada mereka, tak payah cuba la.. Buang masa jer... Terutama komisyen yang menggunung. Terang-terang menipu :)