UFUN UTOKEN Diserbu

Program UFUN UTOKEN DiserbuAda sesiapa yang tahu pasal program UFUN UTOKEN ni? Atau yang menjadi ahli UFUN UTOKEN?
Admin tak berapa tahu tentang program ni tapi ada la juga rakan FB yang mempromosikan UFUN UTOKEN ni, pernah la juga intai intai... tapi terbantut sebab modal macam besar jer, jadi bila tak sanggup, terus admin tak ambil port pasal UFUN UTOKEN ni, cuma kalau tak silap admin, UFUN UTOKEN ni macam pelaburan kot. Tak sure...

Post ni timbul bukan sebab nak promote UFUN UTOKEN ni, tapi sebab waktu post ni ditulis, panas pasal UFUN UTOKEN ni kena serbu di Thailand dan 3 orang ditahan untuk disoal siasat. Boleh rujuk gambar-gambar dibawah

UFUN UTOKEN diserbu
Banyak juga sumber yang membawakan berita tentang UFUN ni diserbu.


Sebelum ni kalau tak silap, dah pernah kena rush juga di Thailand tahun lepas, disebabkan aduan orang ramai tentang UFUN UTOKEN ni tapi setelah diselidik, tidak ada apa apa tindakan atau kesalahan.

Admin bukan ahli UFUN, dan tak tahu dengan mendalam tentang UFUN ni jadi tak nak komen apa apa.

Tapi bila semak dengan BNM, UFUN atau UFUNCLUB disenaraikan sebagai perniagaan yang tidak berlesen??Admin mendapat berita ni daripada tuan Azizi Ali iaitu seorang pakar pelaburan yang mana sebelum ni tuan Azizi Ali pernah menerangkan mengapa beliau tidak menyertai perniagaan UFUN ni disebabkan ketidakyakinan beliau didalam UFUNCLUB ni setelah beliau meneliti program UFUN ni.


Admin tak ada nak komen apa apa. Sebab admin bukan ahli UFUNCLUB, tapi kebanyakan ahli UFUNCLUB menafikan perkara ini dan masih mempercayai program ini. Itu normal kerana mereka mungkin lebih tahu dengan program yang mereka sertai. Tapi nasihat admin pada yang baru nak join UFUNCLUB, atau apa apa program la, selidik dulu tentang program tersebut sebelum menyertainya. 

0 comments:

Catat Ulasan