Sponsored

Autoresponder Percuma Malaysia

Autoresponder Percuma Terbaik Di Malaysia

Sistem autorespoder percuma

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Anda yang terjumpa entry ini rasanya tentu sedang tercari cari sistem autoresponder bukan?
Dan anda yang sedang mencari sistem autoresponder ini tentulah sudah tahu akan kegunaan dan peri pentingnya sistem ini dalam membantu anda menjana pendapatan di internet.

Sekiranya anda masih baru dalam dunia perniagaan online, baru nak belajar, baru nak menapak dan baru nak belajar tentang sistem autorepsonder ini,
saya amat sarankan anda menggunakan sistem autoresponder emelmatik.

Dengan sistem autoresponder emelmatik ini, anda tidak perlu risau akan bayaran kerana ianya mempunyai tempoh percubaan selama satu tahun. Ya, anda boleh menggunakan sistem autoresponder ini selama setahun tanpa sebarang bayaran. Dan yang menariknya, autoresponder emelmatik ini dihasilkan oleh anak Malaysia iaitu seorang lelaki berbangsa cina bernama Boon Lee.

Saya sendiri menggunakan sistem autoresponder emelmatik ini dan daripada pengalaman saya, sistem autoresponder emelmatik ini tidak kurang hebat dengan sistem sistem autoresponder berbayar daripada luar negara seperti Trafficwave dan Aweber. Sistem penghantaran emailnya pantas, tidak seperti autoresponder percuma yang lainnya yang pernah saya gunakan dimana sistem penghantaran emailnya langsung tidak cekap. Berbeza dengan emelmatik

Selain daripada itu, sistem support daripada admin juga super pantas. Admin akan segera membantu anda sekiranya anda mempunyai sebarang permasalahan berkenaan sistem autoresponder ini.

Jadi sekiranya anda masih didalam proses pembelajaran dan tidak mempunyai bajet bulanan yang tinggi, saya amat sarankan anda menggunakan emelmatik. Selain dapat menggunakannya secara percuma, dalam masa yang sama anda dapat belajar dengan lebih mendalam berkenaan sistem autoresponder dan bagaimana ianya bekerja untuk anda.

Untuk mendaftar sebagai pengguna emelmatik, klik link dibawah.
 

Tips Mudah Buat Duit Di Internet

Tips Paling Mudah Buat Duit Di Internet

Sambungan daripada post
'Marketing Plan BZEarn'

Dari segi zahir saya memang tak cari orang, saya tak promote pun program BZEarn ni di FB,

Tetapi blog ini telah bekerja untuk saya dan secara tak langsung, blog ini membantu saya mempromosikan program ini.

Seperti anda yang sedang membaca post ini, saya tidak tahu anda dari mana, siapa anda. Tetapi blog ini telah sampaikan info mengenai program ini kepada anda.

Jadi dengan blog ini, kerja saya hanya sekali atau dua kali shaja iaitu menghasilkan post dan seterusnya promosi akan berlaku secara terus apabila ada yang terbaca post ini.

Memang income saya lambat naik sebab saya tak promote secara direct berbanding mereka yang promote program ini secara direct seperti di FB atau membuat iklan.

Jadi kalau anda malas nak promote atau tidak ada masa nak promote macam saya ;P, Buat blog, dan biarkan blog anda bekerja untuk anda. Tetapi kalau anda baru buat blog, rajin-rajinkan sikit promosikan blog anda tu dahulu seperti komen di blog-blog orang lain atau di FB supaya blog anda tersenarai dalam enjin carian Google. Janganlah malas sangat, kerja la sikit kalau nak duit :)

Tips Paling Mudah Untuk Membuat Promosi

Selain daripada blog, anda juga boleh gunakan Youtube dengan menghasilkan video animasi tentang program ini. Jangan lupa letakkan link anda di bahagian Description video. Nanti jadi sia-sia pula usaha anda.

Nak hasilkan video animasi, anda boleh gunakan Powtoon. Percuma sahaja
Selain Youtube, boleh juga gunakan Slideshare.
Mengapa Blog, Youtube dan SlideShare?
3 medium ini adalah orang yang cari kita, bukan kita mencari orang berbanding Facebook. Facebook, kita kena cari orang, kena rajin buat iklan, kena rajin buat status. Jadi jika anda seorang yang rajin, gunalah Facebook :)

Tetapi yang pasti, program ini tetap akan memberikan anda pulangan walaupun tidak membuat sponsoring atau menaja. Lambat atau cepat bergantung kepada usaha masing-masing

--------------------------------------------------

Saya bukan malas sebab tidak fokus pada program ini kerana saya fokus pada program saya yang ini kerana ianya lebih pasif income dan bersifat long term ;)

Tips Mudah Buat Duit Di Internet

Dan sekiranya anda turut mempunyai perniagaan anda sendiri dan menggunakan FB sebagai medium pasaran anda, saya saranakan anda gunakan tool BZEarn ini kerana ianya bukan sahaja memberikan anda income, tetapi membantu biz anda dengan tool Robot Autopost didalam program ini

Tips sebelum join program jana wang online
Carilah program yang high demand atau membantu memudahkan kerja orang lain dan mempunyai produk yang jelas. Bukan program 4D yang anda sendiri tidak tahu produk apa yang disandarkan dan daripada mana duit anda itu terhasil

Good Luck

Nak cari duit sampingan di internet tapi tak tahu bagaimana? Klik sini