Sponsored

Autoresponder Percuma Malaysia

Autoresponder Percuma Terbaik Di Malaysia

Sistem autorespoder percuma

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Anda yang terjumpa entry ini rasanya tentu sedang tercari cari sistem autoresponder bukan?
Dan anda yang sedang mencari sistem autoresponder ini tentulah sudah tahu akan kegunaan dan peri pentingnya sistem ini dalam membantu anda menjana pendapatan di internet.

Sekiranya anda masih baru dalam dunia perniagaan online, baru nak belajar, baru nak menapak dan baru nak belajar tentang sistem autorepsonder ini,
saya amat sarankan anda menggunakan sistem autoresponder emelmatik.

Dengan sistem autoresponder emelmatik ini, anda tidak perlu risau akan bayaran kerana ianya mempunyai tempoh percubaan selama satu tahun. Ya, anda boleh menggunakan sistem autoresponder ini selama setahun tanpa sebarang bayaran. Dan yang menariknya, autoresponder emelmatik ini dihasilkan oleh anak Malaysia iaitu seorang lelaki berbangsa cina bernama Boon Lee.

Saya sendiri menggunakan sistem autoresponder emelmatik ini dan daripada pengalaman saya, sistem autoresponder emelmatik ini tidak kurang hebat dengan sistem sistem autoresponder berbayar daripada luar negara seperti Trafficwave dan Aweber. Sistem penghantaran emailnya pantas, tidak seperti autoresponder percuma yang lainnya yang pernah saya gunakan dimana sistem penghantaran emailnya langsung tidak cekap. Berbeza dengan emelmatik

Selain daripada itu, sistem support daripada admin juga super pantas. Admin akan segera membantu anda sekiranya anda mempunyai sebarang permasalahan berkenaan sistem autoresponder ini.

Jadi sekiranya anda masih didalam proses pembelajaran dan tidak mempunyai bajet bulanan yang tinggi, saya amat sarankan anda menggunakan emelmatik. Selain dapat menggunakannya secara percuma, dalam masa yang sama anda dapat belajar dengan lebih mendalam berkenaan sistem autoresponder dan bagaimana ianya bekerja untuk anda.

Untuk mendaftar sebagai pengguna emelmatik, klik link dibawah.
 

Tips Mudah Buat Duit Di Internet

Tips Paling Mudah Buat Duit Di Internet

Sambungan daripada post
'Marketing Plan BZEarn'

Dari segi zahir saya memang tak cari orang, saya tak promote pun program BZEarn ni di FB,

Tetapi blog ini telah bekerja untuk saya dan secara tak langsung, blog ini membantu saya mempromosikan program ini.

Seperti anda yang sedang membaca post ini, saya tidak tahu anda dari mana, siapa anda. Tetapi blog ini telah sampaikan info mengenai program ini kepada anda.

Jadi dengan blog ini, kerja saya hanya sekali atau dua kali shaja iaitu menghasilkan post dan seterusnya promosi akan berlaku secara terus apabila ada yang terbaca post ini.

Memang income saya lambat naik sebab saya tak promote secara direct berbanding mereka yang promote program ini secara direct seperti di FB atau membuat iklan.

Jadi kalau anda malas nak promote atau tidak ada masa nak promote macam saya ;P, Buat blog, dan biarkan blog anda bekerja untuk anda. Tetapi kalau anda baru buat blog, rajin-rajinkan sikit promosikan blog anda tu dahulu seperti komen di blog-blog orang lain atau di FB supaya blog anda tersenarai dalam enjin carian Google. Janganlah malas sangat, kerja la sikit kalau nak duit :)

Tips Paling Mudah Untuk Membuat Promosi

Selain daripada blog, anda juga boleh gunakan Youtube dengan menghasilkan video animasi tentang program ini. Jangan lupa letakkan link anda di bahagian Description video. Nanti jadi sia-sia pula usaha anda.

Nak hasilkan video animasi, anda boleh gunakan Powtoon. Percuma sahaja
Selain Youtube, boleh juga gunakan Slideshare.
Mengapa Blog, Youtube dan SlideShare?
3 medium ini adalah orang yang cari kita, bukan kita mencari orang berbanding Facebook. Facebook, kita kena cari orang, kena rajin buat iklan, kena rajin buat status. Jadi jika anda seorang yang rajin, gunalah Facebook :)

Tetapi yang pasti, program ini tetap akan memberikan anda pulangan walaupun tidak membuat sponsoring atau menaja. Lambat atau cepat bergantung kepada usaha masing-masing

--------------------------------------------------

Saya bukan malas sebab tidak fokus pada program ini kerana saya fokus pada program saya yang ini kerana ianya lebih pasif income dan bersifat long term ;)

Tips Mudah Buat Duit Di Internet

Dan sekiranya anda turut mempunyai perniagaan anda sendiri dan menggunakan FB sebagai medium pasaran anda, saya saranakan anda gunakan tool BZEarn ini kerana ianya bukan sahaja memberikan anda income, tetapi membantu biz anda dengan tool Robot Autopost didalam program ini

Tips sebelum join program jana wang online
Carilah program yang high demand atau membantu memudahkan kerja orang lain dan mempunyai produk yang jelas. Bukan program 4D yang anda sendiri tidak tahu produk apa yang disandarkan dan daripada mana duit anda itu terhasil

Good Luck

Nak cari duit sampingan di internet tapi tak tahu bagaimana? Klik sini

YSLM Skim Cepat Kaya

YSLM  Skim Cepat Kaya

Anda pernah dengar YSLM? Ada yang pernah ada yang tak. Akhir-akhir ni agak kecoh pasal YSLM ni kerana dikatakan ianya sebuah skim cepat kaya. Pengasas program ini adalah seorang rakyat warga China, Zhang Jian, 26 tahun.

Jika anda tinggal berdekatan dengan Pulau Pinang dan sering berulang alik dari tanah besar ke bahagian Pulau, anda akan perasan satu sign board besar yang tertera gambar Zhang Jian ni dan bertulis
"Bakal Orang Terkaya Didunia"



Sign Board tersebut dilaporkan akan diturunkan oleh polis dan Majlis Perbandaran Seberang Perai setelah mendapat aduan orang ramai yang berasa curiga dengan papan iklan YSLM tersebut.

Menurut laporan The Star, YSLM yang berpangkalan di China sebelum ini telah dilaporkan haram kerana telah menyebabkan 10,000 orang mengalami kerugian sebanyak RM20 juta.

Zhang Jian juga dikatakan pernah ditahan polis sebanyak 5 kali sebelum ini kerana dipercayai menjalankan penipuan skim cepat kaya.

Video Pejabat YSLM diserbu KPDNKK

Bermula daripada penurunan sign board YSLM di Pulau Pinang, kini pejabat YSLM diserbu oleh KPDNKK. Apa sebenarnya program YSLM ini? Lihat video


Admin bukan ahli YSLM dan tak tahu pun apa program YSLM ni yang sebenarnya. Ada di antara anda ahli YSLM. Apa komen anda?

Cara Mudah Buat Duit Di Internet

Cara Mudah Buat Duit Di Internet


Ada ke cara mudah buat duit di internet? Kebanyakan program buat duit di internet memerlukan kita mempromosikan link program yang disertai walaupun program yang disertai itu kelihatan seperti tidak perlu membuat sebarang kerja promosi.

Ada program yang berbayar ada program yang percuma sahaja untuk disertai tetapi semua itu tetap memerlukan kita membuat promosi untuk mendapatkan pelanggan atau prospek dan dibahagian promosi inilah ramai yang gagal untuk buat duit di internet.

Mahukah anda jika saya kongsikan kepada anda satu program yang mudah untuk buat duit di internet TANPA PERLU MEMBUAT SEBARANG KERJA PROMOSI

Memperkenalkan SPSHOPS, Sharing Profit Shops dimana dengan program ini anda mampu menjana pendapatan walaupun tanpa menaja atau tanpa perlu membuat apa-apa.
Senang kata Duduk Diam Dapat Duit.

Percaya atau tidak, berbekalkan kehebatan sistem serta pemasaran marketing yang hebat, dengan hanya bermodalkan RM10, anda mempu menjana pendapatan sehingga ribuan ringgit tanpa perlu melakukan apa-apa kerja atau promosi. Pelan ini sangat sesuai bagi mereka yang tidak suka membuat penajaan dan hanya ingin meletakkan modal sahaja didalam perniagaan ini umpama membuat pelaburan. (Kalau nak cepat dapat duit kena buat kerja la macam saya :)

Walaupun SPSHOPS mempunyai plan 4D atau DUDUK DIAM DAPAT DUIT, ianya bukanlah sebuah program cepat kaya. Kerana didalam plan duduk diam dapat duit SPSHOPS, ianya tidak menjanjikan pulangan dalam tempoh terdekat. Plan ini bergantung kepada plan pemasaran di SPSHOPS yang menggunakan plan matrik iaitu anda akan mendapat komisyen daripada upline atau ahli yang aktif membuat penajaan. Semakin aktif kumpulan tersebut, semakin cepat hasil dijana.

Kerja Pengurusan Email Pn Masnah

Kerja Pengurusan Email Pn Masnah

Testimoni Kerja pengurusan email

Pastinya anda yang berjaya sampai ke blog ini ingin mengetahui berkenaan program 'Kerja Pengurusan Email' yang diperkenalkan oleh Pn Masnah bukan?

Tertarik nak join kerja pengurusan email tersebut tetapi was-was sebab perlu keluarkan modal?

Saya seperti anda pada mulanya, rasa seperti hendak menyertai program pengurusan email tersebut. Tetapi ada satu tanda tanya yang bermain di fikiran saya. Persoalannya adalah?
"Mengapa ramai sangat yang mempromosikan program ini di web web pengiklanan, di Facebook, di blog? Sedangkan jika dilihat pada nama programnya iaitu 'Kerja Pengurusan Email', tentulah hanya bekerja menggunakan email untuk buat duit daripada program ini. Tetapi mengapa terlalu ramai yang mempromosikan link program ini???


Setelah saya google berkenaan program ini, akhirnya saya dapat jawapannya kenapa ramai yang mempromosikan program pengurusan email ini.

Nampak seperti mudah bukan? Hanya perlu mengurus email, iaitu hanya reply email yang masuk ke dalam inbox dan anda akan dapat pendapatan daripadanya. Sangat mudah!

Cara mudah ganda wang simpanan

Tapi tahukah anda untuk mendapatkan email tersebut masuk kedalam inbox anda, anda perlu melakukan sesuatu. Anda nak tahu apa yang perlu dilakukan?
Anda perlu mempromosikan link kerja pengurusan email anda tadi.
Contoh linkhttp://bozzv6.net/pengurusemail6589

Daripada apa yang saya faham, seseorang itu akan mendapat RM30 untuk satu email yang berjaya di urus. 3 email bermaksud RM90. Jika anda baca di mana-mana web pengurusan email tersebut, anda akan perasan ayat seperti dibawah
'Anda dijamin dibayar serta merta untuk setiap email triplet yang anda uruskan'

Apa maksud Triplet. Triplet adalah Tiga. Jadi 3 email atau 1 email triplet yang berjaya diurus anda akan dibayar sebanyak RM90. Maka, jadi lah ayat seperti diatas.

Seseorang pengurus email itu akan mendapat email cookies apabila ada orang yang menyertai program ini melalui link yang dipromosikannya.

Testimoni kerja pengurusan email

Bagaimana 1 email dibayar RM30? Mudah... Pembahagian keuntungan 50-50. Admin pengurus email iaitu Pn Masnah dapat RM30, Pengurus email dapat RM30. Bila ada 3 pendaftaran, maka akan ada 3 email cookies yang masuk kedalam inbox anda. Dan seterusnya anda akan dibayar RM90.

Jika anda faham apa yang sya ceritakan diatas, anda akan faham bagaimana buat duit dengan kerja pengurusan email ini. Jika tak faham saya terangkan dibawah.

Memang kerja anda mudah iaitu hanya forward/reply email cookies. Tetapi untuk mendapatkan 1 email cookies anda perlu membuat promosi atau mengajak orang lain menyertai program ini dan orang tersebut perlu membuat pembayaran didalam program ini.

Disebalik kerja mengurus email. Tugas utama yang perlu dilakukan adalah...
PROMOSI...
PROMOSI..
PROMOSI...

Atau

CARI ORANG...
CARI ORANG...
CARI ORANG...

Sekarang anda nampak?

Saya tak kata program ini salah. Tetapi jika anda ingin menyertai program ini, tetapi anda tak suka cari orang atau tak suka promosi. Jangan join. Sebab tanpa promosi anda tak dapat buat duit dengan program ini.

Secara logik daripada mana Admin Kerja Pengurusan Email ni nak bayar kepada anda RM30 untuk 1 kerja pengurusan email yang sangat mudah. Jawapannya, dia kenalah dapat duit dahulu RM60 daripada pengurus  email yang baru untuk bayar kepada anda RM30 :)

Jika anda seorang yang 'otak bisnes', anda akan nampak dimana kekuatan program ini dan anda akan nampak Pn Masnah seorang yang bijak dimana dia pandai mempengaruhi pemikiran orang lain walaupun program ini tiada produk. Hanya buat duit semata-mata :)


BUAT DUIT DENGAN UBER

Buat Duit Tanpa Perlu Cari Orang

Buat Duit Di Internet Tanpa Perlu Cari Orang

Nak cari duit sampingan di internet, tapi tak suka nak cari-cari orang.
Salah satu caranya menggunakan blog. Buat blog lepas tu letak iklan Nuffnang, orang klik dapat duit. Tapi nak buat blog tak tahu, lepas tu kena update setiap hari. Leceh dan tak banyak masa.

Baru-baru ni saya ada terjumpa satu biz yang agak menarik produk dia. Sebelum saya join, saya tak tahu pun yang biz ni boleh dapat duit walaupun tak cari orang atau menaja. Memang saya tak cari orang pun dan saya tak promote pun biz tu. Sebab saya tak suka cari-cari orang. huhu.. Al kisah pada suatu hari, saya dapat satu SMS. bentuk SMS dia lebih kurang macam ni

Buat duit tanpa perlu cari orang

Saya agak terkejut dapat SMS tersebut. Bila saya baca balik SMS tersebut, baru saya tahu SMS tersebut daripada biz yang saya join baru-baru ni. Sangat terkejut sebab saya memang tak cari orang atau tak promote langsung. Masuk akaun, cek memang tak ada dowline atau orang yang daftar bawah saya. Baru saya tahu dia punya plan pemasaran dia membolehkan kita mendapat downline secara percuma walaupun tak menaja.

Di bawah saya tunjuk screenshot akaun saya yang tak ada downline tetapi saya tetap ada orang di bawah saya.


Di atas adalah screenshot 'Member List' saya. Maksudnya downline..... 0

Tapi dalam rangkaian saya..... Seperti dibawah

Bisnes duit tanpa perlu cari orang

Baru saya tahu saya dapat network daripada upline yang rajin menaja atau cari orang.

Komisyen yang saya dapat tak la banyak. Dah nama pun tak menaja. Harap orang atas je, kalau saya menaja banyak la kan dan kalau ada rangkaian saya tu aktif menaja.

Mengenai produk dia pula. Memang menarik. Produk dia mengenai tool yang dapat membantu seseorang itu membuat promosi seperti Autopot di di Facebook, Bulks SMS (Penghantaran SMS secara pukal), Email marketing. Jika dilihat produk dia memang sangat sesuai untuk mereka yang ada buat biz ni internet. Tak ada biz pun boleh. Sebab anda boleh jadikan program ni sebagai biz anda.

Nak tahu dengan lebih lanjut mengenai program ni klik link di bawah

Update :

Jika pada Jun 21 yang lepas, income saya adalah RM20.80. Pada update ini ditulis, income saya telah mencapai RM38.10


Sikit kan?? Memanglah sikit, sebab saya tak promote langsung :P
Nak banyak kena promote. Nampak gaya kena promote ni. Ada potensi biz ni. huhu

Dibawah adalah perubahan pada geneology rangkaian saya. Ada 3 ahli baru yang saya pun tak tahu bila masa mereka muncul :P

Buat Duit Sampingan tanpa perlu cari orang

Untuk maklumat lanjut atau pendaftaran, layari


Update : Oktober 2014

Income naik agak memberansangkan. Baru-baru ini saya buka akaun bzearn ni setelah mendapat mesej bahawa ada yang mendaftar di bawah rangkaian saya (Langsung tak promote di FB)

Bulan Jun, income saya RM20.80
Bulan Julai, RM38.10
Bulan Oktober RM137.70


 Alhamdulillah, ada rezeki saya disini.

Bila saya periksa dari mana datangnya income yang begitu banyak, ianya datang dari marketing pelan program ini sendiri. Bukan semata-mata dari sponsor bonus.

Kami sudah tidak mengesyorkan program ini kerana produk yang ditawarkan sudah TIDAK BERFUNGSI
Harap Maklum

Cara mudah ganda wang simpanan

Jana Pendapatan Sampingan

Jana Pendapatan Sampingan Dari Rumah PERCUMA

jana pendapatan sampingan percuma

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana melawat blog ini. Anda yang berjaya sampai ke blog ini pastinya ingin mencari peluang yang membolehkan anda menjana pendapatan sampingan dari rumah.

Didalam blog ini saya akan kongsikan satu peluang dimana anda boleh menjana pendapatan secara sampingan hanya dari rumah dan paling menarik ianya adalah percuma. Ops. Walaupun ianya percuma, peluang yang ingin saya kongsikan ini telah memberikan pendapatan beribu ringgit kepada mereka yang menyertainya dan ada yang menjadikan peluang ini sebagai sumber pendapatan utama mereka.

Ramai di antara kita ingin mencari sumber pendapatan kedua melalui online, tetapi tidak ramai yang tahu bagaimana caranya. Termasuk juga saya. Yang lebih menyedihkan, telah banyak wang dihabiskan dengan menyertai berbagai program jana pendapatan online tetapi tidak mendatangkan hasil seperti yang diharapkan.

Peluang yang ingin sya kongsikan ini adalah program AFFILIATE. Mungkin ada yang pernah mendengar perkataan Affiliate ini tetapi tidak kurang juga yang tidak pernah.

Program Affiliate ini adalah program dimana kita akan menerima komisyen atas jualan
yang dilakukan dimana program Affiliate ini menjurus kepada produk digital seperti E-Book.
Contohnya, kita memasarkan produk e-book bertajuk
'TEKNIK MENJANA PENDAPATAN ONLINE'
yang berharga RM50. Komisyen untuk setiap e-book yang terjual adalah 10% iaitu RM5. Bayangkan jika sehari, kita berjaya menjual 10 unit e-book, komisyen kita sudah pun RM50 sehari.
Hanya 1 e-book, jika 5 e-book?

Persoalannya disini adalah :
1. Dimanakah sumber yang membolehkan kita mendapat e-book e-book ini?
2. Bagaimana caranya untuk kita memasarkan produk affiliate ini seterusnya menghasilkan jualan?

Semua ini akan dikongsikan didalam program kelolaan Tuan Gobala Krishnan, seorang Internet Marketer (IM) yang terkenal.

Didalam program beliau, 2 persoalan diatas akan terjawab dan yang penting penyertaan anda adalah percuma.

Sekiranya anda serius untuk belajar cara menjana pendapatan sampingan melalui program affiliate ini.
Program ini tidak harus anda lepaskan. Klik banner dibawah untuk mendaftar

jana pendapatan sampingan percuma