Sponsored

Buat Duit Tanpa Perlu Cari Orang

Buat Duit Di Internet Tanpa Perlu Cari Orang

Nak cari duit sampingan di internet, tapi tak suka nak cari-cari orang.
Salah satu caranya menggunakan blog. Buat blog lepas tu letak iklan Nuffnang, orang klik dapat duit. Tapi nak buat blog tak tahu, lepas tu kena update setiap hari. Leceh dan tak banyak masa.

Baru-baru ni saya ada terjumpa satu biz yang agak menarik produk dia. Sebelum saya join, saya tak tahu pun yang biz ni boleh dapat duit walaupun tak cari orang atau menaja. Memang saya tak cari orang pun dan saya tak promote pun biz tu. Sebab saya tak suka cari-cari orang. huhu.. Al kisah pada suatu hari, saya dapat satu SMS. bentuk SMS dia lebih kurang macam ni

Buat duit tanpa perlu cari orang

Saya agak terkejut dapat SMS tersebut. Bila saya baca balik SMS tersebut, baru saya tahu SMS tersebut daripada biz yang saya join baru-baru ni. Sangat terkejut sebab saya memang tak cari orang atau tak promote langsung. Masuk akaun, cek memang tak ada dowline atau orang yang daftar bawah saya. Baru saya tahu dia punya plan pemasaran dia membolehkan kita mendapat downline secara percuma walaupun tak menaja.

Di bawah saya tunjuk screenshot akaun saya yang tak ada downline tetapi saya tetap ada orang di bawah saya.


Di atas adalah screenshot 'Member List' saya. Maksudnya downline..... 0

Tapi dalam rangkaian saya..... Seperti dibawah

Bisnes duit tanpa perlu cari orang

Baru saya tahu saya dapat network daripada upline yang rajin menaja atau cari orang.

Komisyen yang saya dapat tak la banyak. Dah nama pun tak menaja. Harap orang atas je, kalau saya menaja banyak la kan dan kalau ada rangkaian saya tu aktif menaja.

Mengenai produk dia pula. Memang menarik. Produk dia mengenai tool yang dapat membantu seseorang itu membuat promosi seperti Autopot di di Facebook, Bulks SMS (Penghantaran SMS secara pukal), Email marketing. Jika dilihat produk dia memang sangat sesuai untuk mereka yang ada buat biz ni internet. Tak ada biz pun boleh. Sebab anda boleh jadikan program ni sebagai biz anda.

Nak tahu dengan lebih lanjut mengenai program ni klik link di bawah

Update :

Jika pada Jun 21 yang lepas, income saya adalah RM20.80. Pada update ini ditulis, income saya telah mencapai RM38.10


Sikit kan?? Memanglah sikit, sebab saya tak promote langsung :P
Nak banyak kena promote. Nampak gaya kena promote ni. Ada potensi biz ni. huhu

Dibawah adalah perubahan pada geneology rangkaian saya. Ada 3 ahli baru yang saya pun tak tahu bila masa mereka muncul :P

Buat Duit Sampingan tanpa perlu cari orang

Untuk maklumat lanjut atau pendaftaran, layari


Update : Oktober 2014

Income naik agak memberansangkan. Baru-baru ini saya buka akaun bzearn ni setelah mendapat mesej bahawa ada yang mendaftar di bawah rangkaian saya (Langsung tak promote di FB)

Bulan Jun, income saya RM20.80
Bulan Julai, RM38.10
Bulan Oktober RM137.70


 Alhamdulillah, ada rezeki saya disini.

Bila saya periksa dari mana datangnya income yang begitu banyak, ianya datang dari marketing pelan program ini sendiri. Bukan semata-mata dari sponsor bonus.

Kami sudah tidak mengesyorkan program ini kerana produk yang ditawarkan sudah TIDAK BERFUNGSI
Harap Maklum

Cara mudah ganda wang simpanan

0 comments:

Catat Ulasan