Sponsored

Kerja Pengurusan Email Pn Masnah

Kerja Pengurusan Email Pn Masnah

Testimoni Kerja pengurusan email

Pastinya anda yang berjaya sampai ke blog ini ingin mengetahui berkenaan program 'Kerja Pengurusan Email' yang diperkenalkan oleh Pn Masnah bukan?

Tertarik nak join kerja pengurusan email tersebut tetapi was-was sebab perlu keluarkan modal?

Saya seperti anda pada mulanya, rasa seperti hendak menyertai program pengurusan email tersebut. Tetapi ada satu tanda tanya yang bermain di fikiran saya. Persoalannya adalah?
"Mengapa ramai sangat yang mempromosikan program ini di web web pengiklanan, di Facebook, di blog? Sedangkan jika dilihat pada nama programnya iaitu 'Kerja Pengurusan Email', tentulah hanya bekerja menggunakan email untuk buat duit daripada program ini. Tetapi mengapa terlalu ramai yang mempromosikan link program ini???


Setelah saya google berkenaan program ini, akhirnya saya dapat jawapannya kenapa ramai yang mempromosikan program pengurusan email ini.

Nampak seperti mudah bukan? Hanya perlu mengurus email, iaitu hanya reply email yang masuk ke dalam inbox dan anda akan dapat pendapatan daripadanya. Sangat mudah!

Cara mudah ganda wang simpanan

Tapi tahukah anda untuk mendapatkan email tersebut masuk kedalam inbox anda, anda perlu melakukan sesuatu. Anda nak tahu apa yang perlu dilakukan?
Anda perlu mempromosikan link kerja pengurusan email anda tadi.
Contoh linkhttp://bozzv6.net/pengurusemail6589

Daripada apa yang saya faham, seseorang itu akan mendapat RM30 untuk satu email yang berjaya di urus. 3 email bermaksud RM90. Jika anda baca di mana-mana web pengurusan email tersebut, anda akan perasan ayat seperti dibawah
'Anda dijamin dibayar serta merta untuk setiap email triplet yang anda uruskan'

Apa maksud Triplet. Triplet adalah Tiga. Jadi 3 email atau 1 email triplet yang berjaya diurus anda akan dibayar sebanyak RM90. Maka, jadi lah ayat seperti diatas.

Seseorang pengurus email itu akan mendapat email cookies apabila ada orang yang menyertai program ini melalui link yang dipromosikannya.

Testimoni kerja pengurusan email

Bagaimana 1 email dibayar RM30? Mudah... Pembahagian keuntungan 50-50. Admin pengurus email iaitu Pn Masnah dapat RM30, Pengurus email dapat RM30. Bila ada 3 pendaftaran, maka akan ada 3 email cookies yang masuk kedalam inbox anda. Dan seterusnya anda akan dibayar RM90.

Jika anda faham apa yang sya ceritakan diatas, anda akan faham bagaimana buat duit dengan kerja pengurusan email ini. Jika tak faham saya terangkan dibawah.

Memang kerja anda mudah iaitu hanya forward/reply email cookies. Tetapi untuk mendapatkan 1 email cookies anda perlu membuat promosi atau mengajak orang lain menyertai program ini dan orang tersebut perlu membuat pembayaran didalam program ini.

Disebalik kerja mengurus email. Tugas utama yang perlu dilakukan adalah...
PROMOSI...
PROMOSI..
PROMOSI...

Atau

CARI ORANG...
CARI ORANG...
CARI ORANG...

Sekarang anda nampak?

Saya tak kata program ini salah. Tetapi jika anda ingin menyertai program ini, tetapi anda tak suka cari orang atau tak suka promosi. Jangan join. Sebab tanpa promosi anda tak dapat buat duit dengan program ini.

Secara logik daripada mana Admin Kerja Pengurusan Email ni nak bayar kepada anda RM30 untuk 1 kerja pengurusan email yang sangat mudah. Jawapannya, dia kenalah dapat duit dahulu RM60 daripada pengurus  email yang baru untuk bayar kepada anda RM30 :)

Jika anda seorang yang 'otak bisnes', anda akan nampak dimana kekuatan program ini dan anda akan nampak Pn Masnah seorang yang bijak dimana dia pandai mempengaruhi pemikiran orang lain walaupun program ini tiada produk. Hanya buat duit semata-mata :)


BUAT DUIT DENGAN UBER

4 comments:

  1. Mungkin sy tk faham...tapi adakah duit tersebut halal? sumber dari mn?

    BalasPadam
  2. Ni x ubah seperti money game... benda yg xde asas.. spe yg cipta nie duk nanggung la kt akhirat nnt..

    BalasPadam
  3. Xnak cari org pun xpe kalo nak keje secara online..nah join clixsense nie x rugi pun..mcm kerja dari rumah, yg bezanyer clixsense nie free..x perlu nak keluarkan modal, x perlu nak bankin2 duit kat org, lpas register dah blh buat keje, pegi dekat task dgn offer utk buat kerja..simple dan senang nak faham..http://www.clixsense.com/?6976441

    BalasPadam
  4. actually aku masih tak leh bayang kan mcm mana program ni bekerja. macam dodgy je kan. tapi sebenarnya cara dapatkan duit tambahan utk poket kita secara online ni ada byk. cuma kena pandai explore , membaca dan mencuba ...jgn ikut orang jek. yang penting kena ada ilmu..

    BalasPadam