Sponsored

Perniagaan SAP Venture

Jana Pendapatan Dengan SAP Venture

Ada yang pernah ada yang tak pernah dengar perkataan SAP Venture ni. Saya pun baru dengar :)
Dan ramai juga yang cakap SAP Venture ni haram sebab berbentuk pelaburan. Yer lah dengan hanya bermodalkan RM20, boleh dapat seribu lebih dalam masa 4 minggu ja. Disebabkan itu ramai juga yang cakap SAP Venture ni pelaburan haram.

SAP Venture ni bukan pelaburan, tetapi perniagaan berasaskan penjualan produk e-book secara pukal. Kalau tak ada produk memang akan jatuh haram. Ahli-ahli akan dapat komisyen dengan membuat penjualan semula produk ebook tadi.

Yang RM20 tu boleh jadi ribu dalam masa 4 minggu pula sebab pelan pemasaran dia. Kalau ramai ahli dapat la, tak ramai tak dapat, tak janji pun comfirm dapat.

Yang dikatakan duduk sahaja dapat duit tak payah buat apa-apa dalam SAP Venture ni sebab, dalam perniagaan ni, ada 1 applikasi yang tolong mempromosikan link ahli-ahli tadi di facebook ahli masing-masing secara auto.

Nak lebih lanjut, macam mana SAP Venture ni jana pendapatan ahli-ahli, boleh klik kat banner di bawah.
Tengok produk, tengok plan, tengok applikasi dan anda nilai sendiri.