Sponsored

Deuscoin, mata wang digital yang Ber'ecosystem'

Perniagaan SAP Venture

Jana Pendapatan Dengan SAP Venture

Ada yang pernah ada yang tak pernah dengar perkataan SAP Venture ni. Saya pun baru dengar :)
Dan ramai juga yang cakap SAP Venture ni haram sebab berbentuk pelaburan. Yer lah dengan hanya bermodalkan RM20, boleh dapat seribu lebih dalam masa 4 minggu ja. Disebabkan itu ramai juga yang cakap SAP Venture ni pelaburan haram.

SAP Venture ni bukan pelaburan, tetapi perniagaan berasaskan penjualan produk e-book secara pukal. Kalau tak ada produk memang akan jatuh haram. Ahli-ahli akan dapat komisyen dengan membuat penjualan semula produk ebook tadi.

Yang RM20 tu boleh jadi ribu dalam masa 4 minggu pula sebab pelan pemasaran dia. Kalau ramai ahli dapat la, tak ramai tak dapat, tak janji pun comfirm dapat.

Yang dikatakan duduk sahaja dapat duit tak payah buat apa-apa dalam SAP Venture ni sebab, dalam perniagaan ni, ada 1 applikasi yang tolong mempromosikan link ahli-ahli tadi di facebook ahli masing-masing secara auto.

Nak lebih lanjut, macam mana SAP Venture ni jana pendapatan ahli-ahli, boleh klik kat banner di bawah.
Tengok produk, tengok plan, tengok applikasi dan anda nilai sendiri.

0 comments:

Catat Ulasan