Apakah Program MyBCWorld

Apakah Program MyBCWorld


MyBCWorld atau My Brotherhood Community World adalah sebuah program baru yang dilancarkan pada Julai 2015 yang lalu. MyBCWorld ini bukanlah program pelaburan atau perniagaan berasaskan produk atau perniagaan MLM. Ianya lebih kepada konsep saling membantu sesama ahli.

Idea penghasilan program MyBCWorld ini adalah cetusan daripada konsep yang digunakan di negara China yang dikenali sebagai Global Chinese Community (GCC) atau 'Kutu Cina' dimana dalam konsep GCC ini mereka saling membantu didalam mengukuhkan ekonomi mereka. Cuma program MyBCWorld ini diubah mengikut kesesuaian masyarakat di malaysia.

Apa yang menarik dengan program MyBCWorld yang semakin mendapat tempat di kalangan masyarakat Malaysia ini adalah dimana ianya tidak seperti program-program lain yang mempunyai pembahagian pembahagian keuntungan. Di dalam MyBCWorld ini keuntungan yang bakal diperolehi adalah 100% milik anda tanpa melalui  mana mana admin atau orang tengah. Malah wang yang bakal anda perolehi terus dimasukkan ke akaun bank anda. Tiada E-Wallet. Tiada withdraw request. Tiada cas pengeluaran.

Apa yang menarik lagi, modal untuk memulakan program MyBCWorld ini tersangat rendah iaitu hanya RM50 sekali seumur hidup sehinggakan budak sekolah juga mampu menyertainya. Tidak seperti perniagaan perniagaan MLM yang memerlukan anda mengeluarkan modal sehingga ratusan malah ribuan ringgit.

Risiko kerugian juga sangat sangat rendah. Mengapa? Hanya dengan memperkenalkan program ini kepada hanya seorang sahaja rakan, anda telah pun mendapat kembali modal anda dimana rakan yang ingin menyertai program ini perlu membayar RM50 sebagai modal direct kepada anda.

Konsep MyBCWorld

Konsep MyBCWorld ini adalah lebih kepada membantu sesama ahli.
Katakan anda ingin sertai program ini, anda perlu membayar dahulu kepada rakan yang memperkenalkan program ini kepada anda yang mana rakan anda tadi pada mulanya dahulu membayar kepada rakan yang memperkenalkan program MyBCWorld ini kepadanya.. Next apabila sampai satu taham, anda ingin mendapat pendapatan yanglebih, anda perlu membuat bayaran untuk ke stage yang seterusnya kepada rakan anda tadi, dan rakan anda tadi turut membuat bayaran terhadap rakannya untuk membolehkan dia menerima wang daripada anda. Oh, bayaran yang seterusnya itu bukan lagi dari wang poket anda tapi dari keuntungan anda.

Jadi, jika anda ingin mendapat pendapatan yang lebih, anda perlu membantu dahulu rakan anda yang sebelum anda.

Didalam MyBCWorld tiada istilah paksa memaksa. Anda ingin pendapatan yang lebih, anda boleh upgrade, jika tidak mahu, terpulang kepada anda. Rakan anda yang lain ramai yang mahukannya..

Tonton video dibawah dan fahamkan konsep MyBCWorld ini dan anda akan faham mengapa semakin ramai yang menyertai program ini. Dan sekiranya berminat anda boleh klik link dibawah dan saya akan kongsikan cara bagaimana untuk memulakan program MyBCWorld ini dengan tanpa sebarang modal dan tanpa sebarang risiko kerugian.
KLIK SINI

0 comments:

Catat Ulasan